12 - konsert på lørdager

I år inviterer vi musikere og gjester til 12-konsert i Utvandrerkirka! Det blir varierende musikk, fra arabisk til klassisk, sang og garantert sommerstemning.

Lørdag 14. august kl 12: KENNETH NORUM, sang og gitar (americana/folk)

  •  (Foto/Photo)

Velkommen til sommerens siste 12-konsert i sommer!  Vi avslutter med en stemningsfull konsert med Kenneth Norum, og siterer musikk og kulturjournalist Erik Valebrokk om debutplaten til Kenneth Norum: 

"Etter at Kenneth Norum fra Skogbygda slapp sitt debutalbum «Heart on a Sleeve» i 2017 har kritikerne nærmest hatt kappestrid om å lovprise artisten nok og konsertene har stått i kø. Og det med god grunn.
Når Kenneth begynner å synge er det som om en bryter vendes om. Et hvilket som helst rom omvandles til en stjerneklar sommernatt. Det blir blikkstille, det blir magisk. Det han formidler er ekte. Den raspe og hese stemmen vitner om levd liv.«Med en svært sikker melodisans i baklomma har han skrevet ni perfekte sanger som til sammen utgjør et stillfarent mesterverk». 


Lørdag 7. august kl 12: TOR KARSETH, SANG/GITAR (VISE/FOLK)

  •  (Foto/Photo)

Lørdag 10. juli kl 12: JOHANNES GARTLAND, PIANO (JAZZ)

  •  (Foto/Photo)

Johannes er en Ottestad-gutt med hjerte for jazz og evner til å mestre alle musikalske utfordringer. Det siste året har han studert musikk ved Høgskolen i Innlandet, men vender nesen mot Trondheim mot høsten for videre musikkstudier der. Med seg har han jazzvokalist Helene Lyngmo Johansen fra Fredrikstad, som studerer musikk på Hamar.

Lørdag 17. juli: Følg med her eller på facebook
Lørdag 24. juli: Følg med her eller på facebook
Lørdag 31. juli: Følg med her eller på facebook

Lørdag 3. juli kl 12: SHBLE SALEEM, OUD (ARABISK FOLKEMUSIKK)

  •  (Foto/Photo)

Shble er en syrisk oudspiller og orientalsk sanger som fremfører arabisk musikk fra 1910-1930. Han er basert i Oslo og studerer musikk ved Høgskolen i Innlandet. Oud er strenginstrumentet som er forløperen til den europeiske lutten.

Shble har spilt på bl.a. Nasjonal Jazzscene, Oslo konserthus, Mandal Jazz, Ultima Contemporary Music Festival og Oslo Pride.

INFO

Du trenger ikke bestille billetter, men det er begrenset antall plasser pga covid-restriksjoner. Møt opp i god tid! 

Gratis inngang, men det er mulig å gi Vipps-bidrag til musikerne som spiller. 

Kombiner gjerne turen med omvisning på museet. Kl. 13.00 er det omvisning med sommervikaren Anna som stiller med sang og spørreleker. Se billettpriser her: https://utvandrermuseet.no/besok-oss 

Kafé Ingvaldsen er åpen kl. 11.00-15.00 og serverer kaffe, vafler og is.