Dans på stien

«Dans på Stien» er en vandrende forestilling som beveger seg langs Ottestad­stien i Stanges vakre natur – en opplevelse for hele familien!

  • boat1.jpg

Magisk vandring

Du blir tatt med på en magisk vandring fra Trollparken i Bekkelaget og langs Ottestadstien. Her går man gjennom skog og kratt langs med Mjøsa og ender på vakre Utvandrermuseet. 

Langs vandringen får du oppleve 28 ulike poster fylt med dans, musikk, installasjoner og poesi. Det hele avsluttes i Utvandrerkirka, med en vakker og poetisk konsertforestilling av Andreas Ulvo, Åsne Valland Nordli og Therese Slob. 

Det er av og med barn, ungdom og voksne, amtører og profesjonelle. Intet mindre enn 270 medvirkende forbereder seg i disse dager for å skape en unik og uforglemmelig kveld med et stort mangfold og stor variasjon av danseuttrykk og kunstformer. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Stange kommune, Hamar kommune, Hedmark fylkeskommune, Norsk utvandrermuseum og Ps:Dance.

Middagen sa du? Jo det kan du ta i samme slengen -du kan kjøpe pølser du kan grille selv, eller mat fra ulike nasjonaliteter, god kvalitetskaffe og masse deilige kaker. 

Så her er det bare til å ta med seg støvlene, ullkofta, gode venner og hele familien!

Velkommen!


Tid: 18. oktober 2018, kl 18:00

Sted: Forestillingen starter ved Trollparken i Åkershagan.

Arrangementet er gratis. 

Arrangør: Ps:dance, Norsk utvandrermuseum, Stange Kommune, Hamar Kommune og Hedmark Fylkeskommune.