Dans på stien - lørdag 2. oktober 2021

Velkommen til høstens vakreste eventyr! Ta med deg venner og familie til en vandreforestilling fra Trollparken, langs Ottestadstien, til Utvandrermuseet. Under Dans på Stien får du 23 poster fylt med dans og visuell kunst med Stanges vakre natur som scenografi.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Magisk vandring

«Dans på Stien» er en vandrende forestilling som beveger seg langs Ottestad­ stien i Stanges vakre natur. I år går stien fra Trollparken i Bekkelaget og følger Ottestad stien og Mjøsa til Utvandrermuseet. Langs stien vil publikum få oppleve et stort mangfold av dans og ulike kunstformer -dans, musikk, installasjoner og poesi.

Under vandreforestillingen får dere blant annet se "RO" av Akt Dance Company. "RO" handler om å utforske forholdet mellom ro og stress, både i den fysiske kroppen og gjennom plassen vi er på. Hva skjer når vi integrerer et stressmoment i en ellers rolig atmosfære. Som for eksempel et speil, som representerer vår selv-realisering, i naturens omgivelser? Hva vil dette gjøre med vår opplevelse av å bare eksistere i naturen som mennesker, og ikke måtte realisere oss selv?

Tidspunkt: 2. oktober 2021 - mellom 19 og 22

Sted: Forestillingen starter ved Trollparken i Åkershagan.

Arrangementet er gratis. 

Billetter er helt gratis og du finner du på: www.psdans.no

Arrangør: PS:Dans, Norsk utvandrermuseum, Stange Kommune, Hamar Kommune og Hedmark Fylkeskommune.