Få hjelp til å finne utvandrede slektninger

I sommer vil du få muligheten til å spore slekta som utvandret til USA. Annie Smith fra Utah er på Norsk utvandrermuseum i juni 2019 og vil være behjelpelig med å granske og grave for å finne dine utvandrede slektninger. Hvem vet, finnes det en rik onkel i Amerika?

Kom og få hjelp til din slektsforskning!

15. juni 2019, kl. 10-13
Kl. 10-11 fellesinformasjon
Kl. 11-13 individuell oppfølging

29. juni 2019, kl. 10-13
Kl. 10-11 fellesinformasjon
Kl. 11-13 individuell oppfølging

6. juli 2019, kl. 10-13
Kl. 10-11 fellesinformasjon
Kl. 11-13 individuell oppfølging


Ta med deg din egen pc.

Annie kan kontaktes på e-post: Annie.Amelia.Smith@annomuseum.no

Annie Smith

Annie Smith er hospitant ved Norsk utvandrermuseum i juni og begynnelsen av juli 2019 som del av et hospitantsamarbeid mellom museet Brigham Young University i Provo, Utah i USA. Oversjøisk samarbeid er en viktig del av Norsk utvandrermuseum sitt faglige engasjement, og arbeid som Annie utfører ved museet er med på å gjøre det mer synlig.

Annie er bachelorstudent med fordypning i faget Family History-Genealogy, og hun har røtter i Østfold, Vestfold, Hordaland og Rogaland. Under oppholdet ved museet tilbyr hun hjelp til slektsgransking, lage en veiledning i hvordan besøkende kan finne slekt i USA og i Norge, være med på å lage utstilling i Kindredhuset, registrere deler av samlingene på museet, lage en engelsk versjon av museets guide for omvisere og oversette deler av hjemmesiden. Hun skal også holde foredrag på en temakveld på museet 19. juni. Annie vil også være til stede enkelte dager i Ingvalson Café sammen med vår andre hospitant, Forrest Emmett.