Ingvalson's Café

Snart er sommeren her! Igjen vil vi åpen dørene til Ingvalson’s Café.

Kaféen ligger flott til langs Ottestadstien i første etasje på Bjorgohuset som ble bygget i Highland, Iowa i USA, 1902. Det var familien Ingvalson som i 1902 flyttet inn i huset og som bodde her til 1916, da de solgte til familien Bjorgo. Sistnevnte familie eide huset fram til slutten av 1900-tallet.

Nytt i år er at vi flytter kaféen fra kjelleren og opp i stue-etasjen. I kjelleren vil det i år være en fotoutstilling av fotograf og journalist Ingerid Jordal; "Den amerikanske draumen om Norge" Utstillingen vil være åpen fra 25. juni 2020 klokken 18, hvor vi inviterer til et åpningsarrangement hvor Ingerid Jordal vil være til stede og fortelle om sitt prosjekt.

Vi ser frem til å ønske kaféens gjester inn i stuen på Bjorgohuset fra 18, juni 2020 og gjennom sommeren, til og med 30. august 2020, torsdag fredag, lørdag og søndag 11 til 15

  • Kafébord utenfor Bjørgohuset.
    1/1

Kombiner gjerne turen til Ingvalson's café med en tur på museet. Hele sommeren vil vår sommerguide kunne ta deg med på en guidet tur rundt på museet hvor du kan oppleve roen i Oak Ridge-kirken, sitte på skolebenken i Leet-Christopherskolen og oppleve hva som ventet de norske nybyggerne i Amerika. 

Velkommen til oss på Norsk utvandrermuseum!

Link til utstillingen "Draumen om Norge"